lördag 22 september 2018

INBILLAD NAZISM

Sverige är på väg att gå till historien som det mest pinsamma och mest patetiska landet på jorden. Sverige går sakta med säkert under nu. Förutom den hemska våldsvåg som vår regering importerat, så sänks ju också vår välfärd i botten.

SD som stod redo att rädda Sverige och börja städa upp i röran, fick bara 17.5 % av rösterna i valet. Socialdemokraterna som inte sagt ett ord sanning under 4 år, pumpade ut lögnpropaganda för att smutskasta SD. Folk tycks till stor del ha köpt propagandan.

Masspsykos, betyder ju att många människor sugs in i något. I Sverige har det handlat om att glorifiera asylinvandringen och att naziststämpla dem som kritiserar Sveriges asylpolitik.

Vid det här laget börjar masspsykosen kännas smått patetisk. Asylmottagandet har ju inneburit enormt många problem för samhället, och att i all evighet frysa ut och kalla SD för nazister torde ju redan ha spelat ut sin roll. Men folk tar detta trams på blodigt allvar, och de kan inte ens maila med folk som de stämplat som "nazister".
Och folk inom SD börjar väl bli rätt trötta på vuxenmobbningen vid det här laget.

Många svenskar blundar för den våldsvåg som regeringen släppt in i Sverige, samtidigt som de är jätterädda för den nazism de inbillar sig att andra ägnar sig åt.

För att "bevisa" att SD  är nazister, kan folk maila hysteriska tidningsartiklar, där man visar upp hemska svartvita bilder från nazisternas koncentrationsläger. Såvitt jag förstår togs de bilderna runt 1940. Så jag förmodar att nazisterna är döda nu. Såvida de inte fortfarande lever och är 120 år gamla.

Om man kritiserar vår vansinnigt naiva och farliga regering, så stämplas man alltså automatiskt som högerextrem. Och säger man inget, så går vi under i expressfart. Tänk vad besvärligt det är med folk som dras in i en meningslös masspsykos.

Och nu vägrar de övriga partierna att samarbeta med SD. Jag orkar inte ens titta på den farsen nu.

Många misstänker valfusk vid valet i september. Jag vet inte vad jag ska tro, men att valfusk i mindre skala förekommit är ju säkert. Det vill säga att man fuskat lite här och där, och plockat bort en del SD-röster. Att man skulle ha fuskat i stort format och manipulerat datorer finner jag mindre sannolikt.




tisdag 11 september 2018

Världen - The World

Ett inlägg från Birgitta Öz mediala blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2017/11/22/varlden/

Vatten - Water

Ett inlägg från Birgitta Öz mediala blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2017/12/18/vatten-water/

Stormiga tider

Ett inlägg från Birgitta Öz mediala blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2018/01/01/stormiga-tider-stormy-time/

Djurens rätt till naturen - Animals right

Ett inlägg från Birgitta Öz mediala blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2018/01/05/djurens-ratt-till-naturen-animal-right-to-nature/

Naturens överflöd - Nature

Ett inlägg från Birgitta Öz blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2018/01/20/naturens-overflod/

Jorden / Earth

Ett inlägg från Birgitta Öz mediala blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2018/02/20/earth-jorden/

Valet 2018

Ett inlägg från Birgitta Öz mediala blogg.

https://andliginspiration.wordpress.com/2018/09/10/valet-2018/