fredag 28 december 2018

Förstöra hela vårt land


Det går inte en enda morgon, utan att jag vaknar och undrar hur fan vår regering har kunnat få förstöra hela vårt land. Det sker ju dussintals grova hemska importerade våldsbrott varje dag nu. Och välfärdssystemet är helt urholkat.

Sverige har lagt hundratals miljarder på att skapa nedåtgående destruktiva våldsspiraler som i sin tur skapar enorma kostnader både i pengar och lidande. Denna utveckling har skett medan folket jublat och Löfven har ondgjort sig över dem som rapporterar och skriver om det ändlösa lidande gruppvåldtagna unga kvinnor utsatts för.

Det går bra att importera våldtäktsmännen. Sedan ignorera flickornas smärta. Därefter dalta med förövarna. Och som slutkläm kallar man den som vill få stopp på detta HELVETE för nazist.

Om och om igen. Sinnessjukdom. På hög nivå.
 
/ Jonas Karlsson
 
 

Asylklot

 
 
 
Vilka tror ni slog sönder Palmcrantzskolan i Östersund? Vilka slogs med knivar i Odensala nyligen? Varifrån kom gänget som slog sönder en kille på bron i Nälden? Vem brände bilar i Nälden? Varifrån kommer grannarna på 3A som går bärsärk i huset och kallar mig svenskjävel? Varifrån kom folket som körde ett träspjut i magen på grannkatten Lelle i Nälden?

Jo, det är ju regeringen som importerat dem. Stort tack!

Nu är det inbrottsvåg i Odensala, Östersund. Varifrån kommer de inbrottstjuvarna?

Nu var det en gruppvåldtäkt på Södermalm. Grattis.

Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt börjar se ut som killarna i Gökboet. Han är blåsvart runt ögonen och morrar att vänstern kämpar för rättvisa. Säg det till fattigpensionärerna som samlar tomburkar din jävel. Säg det till tjejen som våldtogs och mördades i en gångtunnel nyligen.

Det enda svenskarna hittills kommit fram till - när det gäller att skapa ett paradis på jorden - det är att byta på namn på det här bakverket. Asylklotet alltså.


/ Jonas Karlsson