söndag 4 november 2018

Cyanidkapslar av regeringen (Jonas Karlsson)



Först är allting normalt. Sedan blir svenskarna sinnessjuka och skriker att nazismen kommer tillbaka om vi inte förvandlar varje bostadsområde till ett ghetto. Därefter mörklägger man en massa våld och låtsas att vi alltid haft knivmord på Frösön och våldtäkter i Badhusparken inne i Östersund. Sedan utförsäkras en massa sjukskrivna svenskar och vi får uteliggare överallt.

Sedan menar man att det är brunskjortenazister som försöker stoppa våldtäkter och bilbränder. Det kan hä...ndelsevis inte vara så att man vill stoppa våldet, eftersom man vill få en bättre värld? Innan det gått så långt att det är för sent. Och på dagis kör man med genuspedagogik. Och på skolgårdar skjuts det med automatvapen.

När folk blir överkörda med lastbilar gör man Stå Upp-komik om att inte vara rädda.
När Dalai Lama säger att flyktingarna måste åka hem och bygga upp sina hemländer, skyller SVT på att Dalai Lama har jetlag. Sedan förbjuder man kyrkklockor och tillåter böneutrop. Härligt.

Varför får vi inte cyanidkapslar av regeringen, så kan vi gå under fortare?

Det festliga är att de som verkligen är rädda för våld och lever skyddat och med skygglappar därtill, och som gillar att gulla med ungar och hundvalpar, överlämnar ett rent Helvete till sina barn. Och hundar. När partyt är över kommer baksmällan liksom.

/ Jonas Karlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar