lördag 3 november 2018

Sverige sjunker (Jonas Karlsson)



Sverige fortsätter sjunka. Vansinnet är snart fullbordat. Ett utrotningsläger för svenskar.
Pengarna som sjukskrivna ska ha är ofta slut. Svenska sjuka människor utförsäkras och hamnar på gatan. Pengarna - hundratals miljarder - har gått åt till asylinvandring. Vi får inte prata om vart pengarna tagit vägen. De som slås ut slås ut. Det är otäckt.

Tjejer gruppvåldtas allt oftare och mer brutalt. Vi får inte prata om vem som våldtog, eller hur tjejerna mår. Tjejerna offras. Det är otäckt.

Det är inte längre tillräckligt oroligt i Somalia för att de som bor där ska behöva asyl. Nu är de här och få är i arbete. De lever såklart på våra skattepengar. Det är inte en fråga om flyktinghjälp. Det är en fråga om folkombyte.

Om man verkligen vill skapa en bättre värld, ska flyktingar som fått asyl och fristad, sedan återvända och bygga upp sina hemländer. Men det handlar inte om att skapa en bättre värld. Det handlar inte om att rädda kvinnor och barn från krigshärdar. Det handlar om att vi ger asyl till dem som varit tillräckligt starka och rika att ta sig ända hit.

Det handlar om att framtvinga en stor, snabb invandring, och att blanda kulturer tills både ekonomi och säkerhet är körd i botten. Varför man gör det vet ingen. För det är ju det minst effektiva sättet att rädda folk.

Det enda argument man har är att skrika "rasist" till den som ser att alltihop är ett dysfunktionellt vansinne.

Socialdemokraterna hade dock hoppats på att kunna utnyttja invandrade somalier och andra som billig arbetskraft inom tyngre vård. Men det räknas som okej när socialdemokrater är cyniska och tillslut skapat ett kaos utan dess like, där majoriteten av befolkningen både utnyttjas och lider, och där enorma kulturkrockar, akut brist på välfärdspengar och svåra våldsspiraler slagit ut både hoppet och kärleken. Det är okej om ett beprövat parti som S sänker Titanic.


Gud hjälp oss! Låt masspsykosen ta slut snart.

/ Jonas Karlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar